teljes lemezmegmunkálási szolgáltatások
a tervezéstől a gyártásig

Infoblokk

Pályázatok

A kedvezményezett neve: Gáz-Grill Kft.

a projekt címe: Vállalat és Termelésirányítási Rendszer kiépítése a Gáz-Grill Kft.-nél

a szerződött támogatás összege: 5 592 000 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 40 %

a projekt befejezési dátuma: 2022.04.22.

projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01841

a projekt tartalmának bemutatása:

A Gáz-Grill Kft. a fémipari gyártó vállalkozását szeretné a mai kor kihívásainak megfelelő szintre emelni. A jelenleg használt informatikai rendszere nem tud lépést tartani a megnövekedett rendelésszám és a megrendelői igények sokszínűségéből adódó változatos munkafolyamatok lekövetésével, dokumentálásával. A cég a jelen pályázati felhívás keretében az alábbi területeket kívánja rendszerbe foglalni. • Vállalati CRM, értékesítési modul • Termelésirányítás (Gyártási terület) • Beszerzés és logisztika • Adott funkcionális területhez kapcsolódó, mobiltechnikát használó modul • Kontrolling és döntéstámogatás A SziTa'R Termelésirányítási rendszer képes a vállalat, termeléshez szükséges emberi, gépi, anyagi valamint információ jellegű erőforrások mennyiségének, térbeli és időbeli helyzetének meghatározására, hatékony összerendelésére, valamint az optimális működés ellenőrzésére. Egyedülálló módon képes a munkafolyamatok detektálására a munkavégző helyi, érintőképernyős terminálok segítségével.

A kedvezményezett neve: Gáz-Grill Kft.

a projekt címe: Kapacitásbővítés a Gáz-Grill Kft.-nél.

a szerződött támogatás összege: 40 000 000 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70 %

a projekt befejezési dátuma: 2018.11.30.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.10-19-2019-00002

a projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk a projekt keretein belül egy csővágó lézergépet vásárolt, aminek köszönhetően jelentősen bővítettük kapacitásunkat. A gyártás gyorsabb lett, illetve a termékek minősége nagyban javult. A gép képes bármilyen formájú szálanyag vágására és ennek köszönhetően új partnereket is ki tudunk szolgálni.

 

A kedvezményezett neve: Gáz-Grill Kft.

a projekt címe: Gáz-Grill Kft. termelési kapacitásának bővítése a fémmegmunkálás terén csúcstechnológiát képviselő megmunkáló gépek, valamint műszaki tervező szoftver beszerzése által

a szerződött támogatás összege: 23 066 827 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 30 %

a projekt befejezési dátuma: 2018.11.30.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01076

a projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás során sikeresen bővítettük termelési kapacitásunkat. 1 db villás targonca, 1 db lézervágó gép és egy tervező szoftver kerültek beszerzésre. Az új targoncára a korábbi elavultsága miatt, míg az új lézervágó gépre a kapacitásunk és lehetőségeink bővítése érdekében volt szükség. Büszkék vagyunk, hogy a megyében egyedülállóan csak a Gáz-Grill Kft-nél található 2000×6000 mm asztalméretű lézervágó gép. Mindemellett 10-szer gyorsabban vágunk, mint korábban. A tervező szoftver segítségével 5 tengelyes vízsugaras vágó gépünkre tudunk 3D-s programokat generálni. Gépünk érdekessége, hogy dönthető vágófejének köszönhetően alakos vágásra is alkalmas.

 

 

 

 

 

 

A kedvezményezett neve: Gáz-Grill Kft.

a projekt címe: Szabad vállalkozási zónák települései közzé besorolt beregi kistelepülésen működő mikrovállalkozás termelési kapacitásának bővítése a fémmegmunkálás terén csúcstechnológiát képviselő megmunkáló gépek, valamint műszaki tervező szoftver beszerzése által

a szerződött támogatás összege: 30 943 584 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70 %

a projekt befejezési dátuma: 2016.12.09.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-02099

a projekt tartalmának bemutatása:

Ezzel a beruházással a vállalkozás egyértelműen elkötelezte magát a minőségi lemezmegmunkálás mellett. Az újonnan beszerzett CO és AWI hegesztő gépek segítségével az elkészített végtermékek minősége szemmel láthatóan javult és a dolgozók munkáját is megkönnyítette. A projekt legnagyobb részét a vízsugaras vágó gép jelentette, ami a 3D fejének köszönhetően megyénkben egyedülállónak számít és országos szinten is csak kevés ilyen gép van jelen. Összevetve az egyéb vágási módszerrel, az abrazív-vízsugaras vágás költségcsökkentő, hatékony és flexibilis, emellett környezetvédelmi szempontból is biztonságos. Mivel szinte nem létezik olyan anyag, ami ne lenne vágható abrazív-vízsugárral, így biztosra vehetők a jövőbeni sikerek és új együttműködési partnerek megszerzése.
Minden munka a tervezésnél kezdődik, így a projekt keretein belül a Gáz-Grill Kft. megvásárolt egy Solid Edge tervező szoftvert is.

 

 

 

 

A kedvezményezett neve: Gáz-Grill Kft.

a projekt címe: Leghátrányosabb helyzetű kistérségek közzé besorolt mikrovállalkozás termelési kapacitásának bővítése, a fémmegmunkálás terén csúcstechnológiát képviselő YAG-Lézervágó berendezés beszerzése által.

a szerződött támogatás összege: 13 516 360 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 50 %

a projekt befejezési dátuma: 2015.10.10.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00246

a projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk elsősorban nem villamos háztartási készülékeket (lángos és pecsenye sütőket, gáz-grill készülékeket, gázzsámolyokat, kukorica főzőket, gázcsöveket, gázégőket, stb.) gyárt német és magyar piacra egyaránt. Ezek iránti igény egyre növekvő és folyamatos. Egyre bővítjük termékeink palettáját ezzel párhuzamosan fejlesztjük, modernizáljuk, egyre formatervezettebbé tesszük jelenlegi termékeinket is. Jelenleg elavult hagyományos technológiával történik az alkatrészek kivágása, ez csak igen sok manuális élőmunka ráfordítással biztosítja a megfelelő minőséget és pontosságot. A fejlesztés eredményeként egy CNC vezérelt csúcstechnológiát képviselő lézervágó gép, mely cső és profilvágó egységgel is fel van szerelve lerövidíti a megmunkálási időt, érintetlenül vágja el az anyagot, így képes a nehezebb kontúrokat is milliméter pontossággal kivágni. A berendezés egyaránt alkalmas a lemez, cső és profil kivágásokra is, így széleskörű gyártási technológiában való alkalmazást tesz lehetővé. Ez a berendezés több hagyományos kivágási technológiát is kiváltó berendezés, eddig a lemezkivágást lemezollókkal, a cső és profil kivágást sarokkicsípővel, stb. végezte a cég, ezekhez a hagyományos technológiákhoz mérten igen jelentős 30-35%-os energia megtakarítás érhető el ezzel a berendezéssel.


ajánlatkérés